PiKa sAyang Kamu.

Friday, January 13, 2012

Tinggal satu paper jer lagi..

Assalammualaikum..

Yehaaaaaaaaaaa.......

tinggal satu paper jer lagi, jika tamat paper ini, maka tamat lah semester 2 dan akan menuju ke semester 3.. u can do it pika... 

tanggal 16 january 2012 maka berakhir lah sesi semester 2, dan aku akan menjadi senior kot... heheheh... walaupape pun batch aku dah dapat nama GALAXY, tidak lagi dipanggil nganga...

x kisah lah org nak ckp kami ni Power Rangers Galaxy ke, Galaxy Tab ke, Samsung Galaxy ke, yg penting Galaxy tu adalah paling tinggi di alam semester... hehehehh... harap2 lah kami pun dapat capai tahap tertinggi tu..hehehe

Kenangan sem 2 akan ku kenang sampai bila2 dan kenangan sem 3 bakal menjelma...


2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete