PiKa sAyang Kamu.

Wednesday, April 27, 2011

hujan oh hujan...

sedihnya.......uwaaaaaaaaaaaaaa.............

aku nak story sikit, mengenai kejadian yang menimpa aku... tadi kalut punya pasal, sebab nak pergi stor sukan, aku terlupa tutup tingkap bilik, punya lah luas aku bukak... disebabkan kecuaian aku ni... aku terpaksa tidur atas air malam ni....uwaaaaaaaaaaaaaaaa............. sedihnyer..... habis basah tilam aku sebab hujan terlampau lah lebat.... pika...... kenapa lah kau ni cuai sgt... 4 bulan ko duk sini x pernah ko lupa tutup tingkap, disebab kan sehari habis basah segala2 nya... oh my god.......

sedih giler, banjir bilik aku...


Buku anatomy aku basah sebab buku ni ade kat atas katil...


tilam aku basah, bantal aku lencun... oh my god...


tilam aku dah mcm kolam renang dah....




Dua teddy ni selamat plak dari lemas, yang satu lg teddy tu dah mati lemas..uwaaaaa....


oh my god!!! buku anatomy ku...walaupun dah habis exam anatomy tp buku ni mahal....... uwaaaaaa...


p/s: jgn lah cuai and jgn lah lupa tutup tingkap...


6 comments:

  1. hehehhe..kalau tgl kan pesanan pun mcm boleh jer kamu masuk bilik akak..hehehhe

    ReplyDelete
  2. entah..ape r agaknye die pikirkan 2..samapi lpe ttp tgkap..ish2,,,

    ReplyDelete
  3. pikir sal camping jer...dlm otak ni camping jer..hahahah

    ReplyDelete
  4. tahniah sbb berjaye membasahkan tilam anda..sure pasni ko xkn lupe ttp tingkap.. =D

    ReplyDelete