PiKa sAyang Kamu.

Friday, October 29, 2010

~~ CerIta Pika~~

firstly, pika nak ucapkan selamat datang ke blog pikapinkypiko... blog ni di create kan sebab nak cerita ttg kisah hidup pika dan mcm2 lg lah. pika seorg yg open minded, jadi sesiape yg ingin membaca cerita ttg pika dan ingin berkawan dgn pika dipersilakan,. ok, sekarang pika akan ceritakan ttg diri pika dulu...

pika seorg yg sgt sukakan colour pink, jd sesiape yg suke kan colour pink jom join the club, x kisah lah org nak ckp "knp perempuan suke pink?" kalau nak tau jawapannye, pink ade lah colour yg sebati dgn jiwa perempuan. heheheh... kepada lelaki di luar sana, korg jgn lah suke kutuk perempuan yg suke colour pink,nanti korg dah kawen, baru korg tau, dpt plak bini yg suke colour pink, nasib lah korg... hahahah... lg2 kalau bebini kan pompuan yg mcm aku ni, yg fanatik ngan colour pink, malang lah korg.. bergaduh lah pasal colour pink je..huhhuhu.. so kepada lelaki yg bujang yg masih belum kawen atau yg x de gf, cuba2 lah suka kan diri tu dgn colour pink k.heheh..

knp pika letak name blog ni pikapinkypiko.. sebab pika suke colour pink tu sebab letak "pinky", piko plak pika letak sebab ade lah sorg bestfrenz pika ni, ckp kat pika, cuba letak name pika piko, so pika letak lah name pika piko, bila ditambah ditolak kan jadi lah pikapinkypiko..hehehehhe...

pika ni seorg yg senang berkawan dan senang jg bermusuh.. pika akan berkawan bila org tu x cari gaduh ngan pika, bila org tu cari gaduh ngan pika, selagi org tu x mintak maaf sampai mati pika x suke. heheh..(bunyi agak kejam kan.) tp bila dah berkawan ngan pika, tau lah pika mcm mane.. pika syg kawan2 pika..
pika love camera, tp pika x tau lah camera love pika ke x.heheh... maksud pika love camera ialah, pika suke bergambar and suke posing dpn camera..lalalala...so sesape yg ade SLR tu, bila jmp pika baik korg sorok korg nya SLR, nanti rosak plak.heheh... tp kalau korg nak tangkap gambar pika, x de hal lah, pika suke je.hehhehe...

~sambungan~


With love:



2 comments:

  1. First Comment! :D Hai Pika!!!! Cantik blog ni! Teruskan jadi blogger ye.. heheehhe

    ReplyDelete